Hogyan kezdjen neki?

kilép

Kedves Tanuló!

Nagy szeretettel köszöntjük a Bibliasuli.hu honlapon!
Kérjük engedje meg, hogy bemutassuk, mit is kínál ez az oldal.

A Tanfolyamaink fülre kattintva megtekintheti a honlapon működő négy Bibliatanulmányt.
Minden egyes tanulmány alatt olvashat egy rövid leírást és ajánlást az adott sorozatról, amely megkönnyítheti az Önnek legmegfelelőbb tanulmány kiválasztását. A kiválasztott tanulmány elkezdéséhez kérjük kattintson a bemutató szöveg alatti narancssárga Elkezdem a tanfolyamot gombra.

Miután megjelenik az első tanulmány, kérjük olvassa végig figyelmesen (szeretettel ajánljuk figyelmébe az interneten elérhető online Bibliákat is a lecke alaposabb áttanulmányozásához, a Linkajánló menüpontban összeszedtünk néhány bibliai honlapot). A tanulmány átolvasása után, kérjük kattintson a lap alján található lila Válaszolok a kérdésekre gombra, majd válaszolja meg a megjelenő kérdéseket. A kérdések között a lila Előző és Következő gombokkal tud mozogni.

A kérdések megválaszolás után kérjük mindenképpen kattintson az utolsó kérdés alatt megjelenő narancssárga Kész vagyok gombra. Ennek hiányában a rendszer nem menti el a kitöltött tanulmányt és a válaszok elvesznek.

A sikeres elküldés után az alábbi szöveg jelenik meg a képernyőn:
Válaszait megkaptuk, tesztjét hamarosan kijavítjuk!

Ezután nem sokkal jelentkezni fogunk a kijavított tanulmány linkjével amit e-mailben fogunk elküldeni. Miután a kollégáink kijavították az elküldött leckét a rendszer automatikusan tovább fogja engedni a következő anyaghoz.

Kérjük, ha bármiféle kérdése, vagy hozzászólása lenne azt írja meg nekünk a Kapcsolat oldalunkon keresztül.

Köszönettel,

Bibliasuli.hu

Hogyan kezdjen neki?
eletrevalo.hu
megosztás: Oszd meg Facebookon! Oszd meg Twittere!
Oldal tetejére